top of page

FAQ og kundeservice

 • Hvor lang tid tar leveringen?
  Vi pakker varene dine så snart som mulig. Vi sender ut varer hver onsdag. Hvis du bestiller på en torsdag vil ikke varen din bli sendt før onsdagen etter. Fra dagen vi sender til du mottar varen vil det ta ca.5-7 virkedager avhengig av hvor du bor i landet. Hvis du har bestilt store kvanta med plakater kan du etterspørre tidligere sending. Har vi mulighet vil vi sende før. Har du ikke mottatt varene dine innen avtalt tid må du først undersøke om informasjonen du har oppgitt er riktig. Hvis informasjonen er riktig må du kontakte kundeservice postmaster@kreativesuperhelter.no innen 30virkedager etter gjennomført bestilling slik at vi kan hjelpe deg.
 • Jeg har ikke fått bestillingsbekreftelse
  Hvis du har bestilt varer hos oss, men ikke fått bestillingsbekreftelse kan det skyldes at du ikke har oppgitt riktig epostadresse. Kontakt oss på postmaster@kreativesuperhelter.no og spør om vi har registrert en bestilling på deg. Da kan vi endre epostadressen din og sende bestillingsbekreftelse. Det kan også skyldes at bestillingen din ikke har blitt registrert. Ta kontakt med oss så slipper du dobbeltbestillinger.
 • Hvordan gjennomfører jeg en retur?
  Kunden må betale for retur selv. Hvis en vare ikke blir plukket opp hos posten og sendt tilbake til oss må kunden selv dekke eventuelle kostnader.
 • Kan jeg angre kjøpet mitt?
  Hvis du vil angre en bestilling før vi har rukket å sende den, må du kontakte oss på postmaster@kreativesuperhelter.no så snart som mulig før bestillingen sendes fra lageret vårt. Vi kan ikke stoppe bestillingen hvis varen allerede er sendt.
 • Hva skjer hvis jeg oppgir feil informasjon?
  Hvis du har oppgitt feil informasjon, for eksempel leveringsadresse, e-postadresse, telefonnummer eller lignende. Kontakt kundeservice så snart som mulig, slik at de kan endre informasjonen før bestillingen din blir sendt ut. Hvis informasjonen påvirker leveringen og bestillingen allerede er sendt før du kontakter kundeservice, må du selv dekke eventuelle ekstrakostnader.
 • Hvordan kan jeg gjøre en bedriftbestilling?
  Hvis du ønsker å gjennomføre en bedriftsbestilling, kontakt oss via postmaster@kreativesuperhelter.no før du går videre med bestillingen.
 • Kan jeg endre bestillingen min etter at jeg har betalt?
  Dessverre kan vi ikke endre betalte bestillinger, men hvis du kontakter oss så snart som mulig, kan du angre før varene sendes fra lageret vårt. Når du har hevet kjøpet, kan du gå inn og bestille på nytt med de riktige varene. Da slipper du også dobbeltbestillinger.
 • Kan jeg angre kjøpet mitt?
  Hvis du vil angre på en bestilling før vi har rukket å sende den, må du ringe oss så snart som mulig. Vi kan ikke garantere at vi rekker å stoppe bestillingen før den sendes fra lageret vårt, siden vi plukker og pakker varer veldig raskt. Hvis du har bestilt i helgen kan du sende en epost til postmaster@kreativesuperhelter.no
 • Jeg har ikke fått bestillingsbekreftelse.
  Hvis du har bestilt varer hos oss, men ikke fått bestillingsbekreftelse, kan det skyldes at du har oppgitt feil e-postadresse. Kontakt oss på postmaster@kreativesuperhelter.no og spør om vi har registrert en bestilling fra deg, så kan vi korrigere e-postadressen og sende bestillingsbekreftelsen din. Det kan også skyldes at bestillingen ikke har blitt registrert. Ta kontakt, så lager vi en ny bestilling, slik at du unngår dobbeltbestillinger.
 • Hvordan vet jeg at bestillingen min har blitt registrert?
  Du får en bestillingsbekreftelse til den e-postadressen du oppga ved bestilling. Hvis du ikke har mottatt noe kort tid etter bestillingen, kan det bety at noe har gått galt. Ta kontakt, så hjelper vi deg.
 • Hva skjer hvis jeg ikke har fått bestillingen min?
  Hvis du ikke har mottatt varene dine innen avtalt tid, må du først undersøke at du har oppgitt riktig informasjon. Hvis du har oppgitt riktig informasjon, må du kontakte kundeservice innen 30 virkedager etter bestillingen, slik at vi kan hjelpe deg.
 • Leverer dere overalt i Norge?
  Vi sender ikke til Svalbard (enda😉). Men ellers til hele Norge.
 • Kan jeg handle på Kreativesuperhelter.no hvis jeg ikke bor i Norge?
  Vi kan sende til utlandet ved forespørsel, send oss en mail på postmaster@kreativesuperhelter.no så kan vi få til en ordning. Vi kan også oversette plakater til andre språk ved forespørsel.
 • Hva skjer hvis jeg ikke henter ut pakken min?
  For varer som kommer i retur til oss, fordi pakken ikke har blitt hentet, debiterer vi 200 kr. Dette for å dekke de doble fraktkostnadene, samt plukking og utpakking av varer.
 • Hvordan vet jeg at pakken min har kommet fram?
  Når pakken har kommet til utleveringsstedet, så sendes en hentemelding på SMS til det mobilnummeret du oppga ved bestilling.
 • Hvordan sender dere pakken?
  Pakken sendes med Posten Norge.
 • Hvor lang tid tar leveringen?
  Vi sender ut varer hver onsdag. Hvis du bestiller på en torsdag vil ikke varen din bli sendt før onsdagen etter. Fra dagen vi sender til du mottar varen vil det ta ca.5-7 virkedager avhengig av hvor du bor i landet. Hvis du har bestilt store kvanta med plakater kan du etterspørre tidligere sending. Har vi mulighet kan vi sende før. Har du ikke mottatt varene dine innen avtalt tid må du først undersøke om informasjonen du har oppgitt er riktig. Hvis informasjonen er riktig må du kontakte kundeservice postmaster@kreativesuperhelter.no innen 30virkedager etter gjennomført bestilling slik at vi kan hjelpe deg.
 • Hva koster frakten?
  Fri frakt på kjøp over 500kr. Ellers så kommer frakten på 109 kr.
 • Forhandler
  Ta kontakt med oss på postmaster@kreativesuperhelter.no hvis du kunne tenkte deg å selge våre produkter på ditt utsalgssted
 • Kunstner/fotograf
  Vi vil gjerne samarbeide med deg hvis du har noen produkter i samme sjanger som oss. Kunne du tenkt deg å selge dine produkter i vår nettbutikk? Ta kontakt på mail.
 • Samarbeid med oss
  Vi vil gjerne samarbeide med personer som jobber som influencere på sosiale medier, har minst 1000 følgere og høyt engasjement. Ta kontakt med fullt navn, lenker til kontoer i sosiale medier og relevant statistikk. Vi gleder oss til å høre fra deg! Send oss en e-post på postmaster@kreativesuperhelter.no for et eventuelt samarbeid

FAQ står for Frequently Asked Questions eller Ofte stilte spørsmål (OSS) på norsk.

bottom of page